1908

Borup Kemi bliver grundlagt

Fra 1908 og helt frem til 1950'erne var firmaets aktiviteter køb og salg af tomme glasflasker, som man rensede og solgte tilbage til producenterne.

1960

Der fyldes på flasker

I løbet af 1960'erne begyndte man at 'fylde' noget på de tomme flasker, og dermed blev firmaet aftapningsvirksomhed af diverse flydende produkter, til danske husholdninger.

2000

Sortimentet udvides

Igennem de sidste par årtier har Borup Kemi fået tilgang af mange forskellige produkter, indenfor husholdningskemi og andre 'gør-det-selv' relaterede produkter. Ligesom man er blevet en væsentlig distributør af både danske og udenlandske produkter til det danske 'gør-det-selv' marked.

2010

En af de store

I dag er Borup Kemi Danmarks største producent/tapperi, af husholdningskemi til både dagligvare- og specialhandelen. Samt en af de store leverandører til DIY markedet, af egne samt andre danske og udenlandske 'brands'.

Vor produktion i Borup omfatter både, flydende og pulver produkter samt diverse rengørings- og plejeprodukter. I alt tæller vort sortiment mere end 3.000 forskellige varianter, - og gennemsnitlig står der altid 3 Borup produkter i en dansk husholdning.

Kundeservice (kl. 9-15)

+45 57 56 00 20

Telefonerne er lukket lørdag og søndag samt helligdage