Borup Fugtfjerner Beholder

Borup Fugtfjerner

Fugt, kondens, mug og dermed dårlig lugt giver ofte store problemer i garager, kældre, soverum, både, hytter, lagerrum, campingvogne, udhuse, garderober og køkkenskabe. Har du et fugtigt rum, er det en god ide at placere en Borup Fugtfjerner i et fugtigt rum, så begynder den at optage fugt fra luften, når fugtigheden overstiger ca. 45-50%, og mindsker dermed risikoen for fugtskader og dårlig lugt.

Hvordan virker fugtfjerneren?

  • Efter et stykke tid omdannes rummets overskydende fugt til vand, der opfanges i beholderen. Borup Fugtfjerner er aktiv, indtil luftfugtigheden har nået et niveau på 40-50%, hvorefter den sørger for at opretholde fugtigheden på det niveau.
  • Borup Fugtfjerner er anvendelig i rumstørrelser op til 30 m2 og opsuger fugt i 2-3 måneder. Ved rum større end 30 m2 anbefales at bruge flere Borup Fugtfjernere.
  • Med Borup Fugtfjerner forbliver rummet behageligt tørt, og værdifulde ting bliver ikke ødelagt af fugt

Fremgangsmåde:

  • Fugtfjerneren er let at bruge - du skal bare fjerne opbevaringsposen og placere den i det rum, hvor fugten skal fjernes.
  • Når posens indhold optager fugten i rummet, mættes den. Krystallerne samler sig til en hård klump, hvorefter vandet drypper fra klumpen ned i beholderen.
  • Til sidst er posen tom, og der indsættes en ny refill pose med friske krystaller. Fugtfjerneren arbejder med at suge fugt i op til 2-3 måneder i et rum på ca. 30 m2 alt efter luftfugtighed og temperatur.
Play button

Hold dig opdateret

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på produkter og gode råd.

Kundeservice (kl. 9-15)

+45 57 56 00 20

Telefonerne er lukket lørdag og søndag samt helligdage