Borup Fugtfjerner Beholder

Borup Fugtfjerner

Fugt, kondens, mug og dermed dårlig lugt giver ofte store problemer i garager, kældre, soverum, både, hytter, lagerrum, campingvogne, udhuse, garderober og køkkenskabe. Har du et fugtigt rum, er det en god ide at placere en Borup Fugtfjerner i et fugtigt rum, så begynder den at optage fugt fra luften, når fugtigheden overstiger ca. 45-50%, og mindsker dermed risikoen for fugtskader og dårlig lugt.

Hvordan virker fugtfjerneren?

  • Efter et stykke tid omdannes rummets overskydende fugt til vand, der opfanges i beholderen. Borup Fugtfjerner er aktiv, indtil luftfugtigheden har nået et niveau på 40-50%, hvorefter den sørger for at opretholde fugtigheden på det niveau.
  • Borup Fugtfjerner er anvendelig i rumstørrelser op til 30 m2 og opsuger fugt i 2-3 måneder. Ved rum større end 30 m2 anbefales at bruge flere Borup Fugtfjernere.
  • Med Borup Fugtfjerner forbliver rummet behageligt tørt, og værdifulde ting bliver ikke ødelagt af fugt

Fremgangsmåde:

  • Fugtfjerneren er let at bruge - du skal bare fjerne opbevaringsposen og placere den i det rum, hvor fugten skal fjernes.
  • Når posens indhold optager fugten i rummet, mættes den. Krystallerne samler sig til en hård klump, hvorefter vandet drypper fra klumpen ned i beholderen.
  • Til sidst er posen tom, og der indsættes en ny refill pose med friske krystaller. Fugtfjerneren arbejder med at suge fugt i op til 2-3 måneder i et rum på ca. 30 m2 alt efter luftfugtighed og temperatur.

Hold dig opdateret

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på produkter og gode råd.

Kundeservice (kl. 9-15)

+45 57 56 00 20

Telefonerne er lukket lørdag og søndag samt helligdage