Vileda Natural Latex Engangshandske

Natural Latex engangshandske

Vileda Natural Latex engangshandsker er lavet af 100 % naturlig latex hvilket gør dem meget holdbare og elastiske. Disse multifunktionshandsker er nyttige i mange forskellige situationer i hverdagen og garanterer optimal beskyttelse og hygiejne.

Den pudderfrie latexhandske er ideel at anvende til rengøring af køkkener og badeværelser, da den vandtætte handske forhindrer enhver gennemtrængning af almindelige rengøringsmidler, gel og cremer.

Handskerne kan også bruges til:

  • hårfarvning eftersom de beskytter dine hænder mod farvning af hårfarvestoffet
  • lettere havearbejde takket være dens modstandsdygtighed

Natural Latex engangshandsker nemme og hurtige at tage på og af uden at de klistrer fast til dine hænder. De kan bruges på begge hænder (er alle ens) og de giver en fremragende mobilitet og fingerspidsfornemmelse samtidig med at de forhindrer dine hænder i at blive svedige, hvilket kan være et stort problem med latexhandsker

Det er ikke kun latexallergikere der kan reagere på handsker i latex med hudallergi og irritation. Den høje latexproteinkoncentration samler sig på pudderet og kan irritere din hud. Derfor har vi udviklet den pudderfrie Natural Latex handsker. 

Hold dig opdateret

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på produkter og gode råd.

Kundeservice (kl. 9-15)

+45 57 56 00 20

Telefonerne er lukket lørdag og søndag samt helligdage