vileda ultramat turbo moppesæt

Ultramat Turbo

Vileda Ultramat Turbo Spinmoppe er en ny gulvmoppe med en særlig spand med en spinvrider, der vrider din mikrofiber-moppe ved hjælp af en pedal.

Vileda's EasyWring-system gør det nemt og smerfefrit for dig at gøre rent. Ingen forkerte rygstillinger og ingen vand på hænderne.

Fordele:

  • Innovativ fodpedal
    Ved at træde på fodpedalen aktiveres udvridermekanismen der vrider moppen. På den måde fjernes det beskidte og overskyddende vand fra moppen og du kan justere moppepudens fugtighed med fodpedalen.
  • Stænkbeskyttelse
    For at undgå at blive sprøjtet til med beskidt vand har udvrideren en integreret stænkbeskyttelse således at moppehovedets hurtige bevægelse ikke skaber et kaos af vand.
  • Nem udvridning af moppepude
    Moppepuden kan maskinvaskes og er designet til en nem og hurtig udvridning. Det flade moppehoved kan foldes ved at træde på knappen på moppehovedet og indføres i udvrideren. Træd på pedale og vrid fladmoppen. Lettere bliver det ikke! Microfiberkluden giver maksimal rengøringseffekt, takket være to typer af microfiber, en tynd fiber der opsamler støvpartikler og en kraftigere fiber, der fjerner mere genstridig snavs. Den findes også til klinke - og sensitive gulve.

Hold dig opdateret

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på produkter og gode råd.

Kundeservice (kl. 9-15)

+45 57 56 00 20

Telefonerne er lukket lørdag og søndag samt helligdage