Borup Flise Rens

Flise Rens

Borup Flise Rens er til effektiv grundrengøring og affedtning af fliser. Den løsner alt skidt og snavs, så dine fliser nemt skrubbes helt rene bagefter. Produktet virker fra 5 grader.

Fremgangsmåde:

  • Borup Flise Rens blandes med vand i forholdet 1:2 (1 dunk rækker op til 20 m2.)
  • Inden afrensningen påbegyndes, kan fliserne med fordel vædes med rent vand først, så de er våde når Flise Rensen påføres.
  • Fjern mos mellem fliserne inden afrensning
  • Fliserne gennemvædes grundigt med opløsningen og skal virke i 20-30 minutter. Brug en kost til at fordele vandet og feje det rundt på fliserne. Lad være med at sprøjte. Husk at bære gummistøvler og undgå at børn og husdyr færdes på de opfugtede arealer indtil fliserne efterfølgende er skrubbet grundigt rene.
  • Efter 20-30 minutter skrubbes fliserne grundigt med en gulvskrubbe og masser af rent vand. Græs og prydplanter der grænser op til flisearealer, tager ikke skade ved afrensningen.

Større arealer rengøres nemmest i mindre etaper af 4-5m2 ad gangen. Undgå at få væsken på hud, tøj eller emner, der ikke tåler stærke baser.

Efter rengøringen kan man med fordel imprægnere overfladen med Borup Sten og Flise Imprægnering. Så er overfladen nemmere at renholde.

Play button

Hold dig opdateret

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på produkter og gode råd.

Kundeservice (kl. 9-15)

+45 57 56 00 20

Telefonerne er lukket lørdag og søndag samt helligdage