Borup Alkylatbenzin 2 Takt

Miljø-/Alkylatbenzin

Miljø-/Alkylatbenzin til skov og havemaskiner - bedre for motor og miljø

En miljøvenlig benzin der giver en mere effektiv og renere forbrænding med mindre røg-, lugt- og sod gener, til fordel for både motor, natur og forbruger. Borup Alkylatbenzin er 99% renere end almindelig benzin.

Borup Alkylatbenzin indeholder ingen aromater eller olefiner, hvilket blandt andet betyder, at kræftfremkaldende, svært nedbrydelige og giftige kulbrinter reduceres med op til 90% i udstødningsgassen. Så når der f.eks. klippes græsplæne eller der fældes træer med en motorsav, indåndes 90% færre skadelige stoffer end hvis der anvendes normal 95 oktan benzin.

Sammenlignet med konventionel benzin har alkylatbenzin desuden en langt bedre holdbarhed. Normal benzin, som f.eks. 95 oktan, ændrer sig allerede efter 3 måneder, mens alkylatbenzin kan opbevares i 2-3 år uden problemer (Mange maskiner, såsom plæneklippere og sneslynger, står ofte ubrugte hen i mindst 6 måneder om året, og så bliver de svære at starte med almindelig benzin.)

I dag er det ofte et krav i kommunerne, at deres maskiner skal køre på alkylatbenzin for at tage hensyn til medarbejdernes sundhed og miljøet.

Produktet findes til både 2-takt og 4-takt motorer.

  • Alkylatbenzin til 2-takt motorer eksempelvis mindre have maskiner, motorsave og luftkølende 2-takt motorer. Produktet er tilsat 2% olie.
  • Alkylatbenzin til 4-takt motorer eksempelvis bådmotorer, plæneklippere og knallerter.

Gør det nemmere at hælde benzin på plæneklipper, motorsav osv. med den praktiske hældetud.

Hold dig opdateret

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på produkter og gode råd.

Kundeservice (kl. 9-15)

+45 57 56 00 20

Telefonerne er lukket lørdag og søndag samt helligdage