vileda 1-2 Spray Moppe

1-2 Spraymoppe

Vileda’s 1-2-Spray fladmoppe er en rengøringsmoppe uden spand. Med dette system, hører spande med snavset vand fortiden til. 

1-2 Spray fladmoppen har en integreret vandtank i moppens skaft. Det eneste du skal gøre, er at fylde den med rengøringsmiddel og spare tid og kræfter! Du behøver ikke at vride overskydende vand ned i en spand, fordi sprayen sikrer den helt rette mængde af rengøringsmiddel. Moppen uden spand fungerer som en unik sammensætning af to vigtige egenskaber til gulvrengøring (vand plus moppe) kombineret i et rengøringsredskab. 

Spraymoppen arbejder med Viledas microfiberteknologi. XXL PowerZonen på den rektangulære moppeklud består af 80 % microfibre hvilket hjælper med at opsamle genstridig snavs og andre partikler på dit gulv. Moppen uden spand er perfekt til spontan nødrengøring, når du bare vil tage en hurtig omgang rengøring af gulvet. Moppekluden kan tåle en tur i vaskemaskinen ved op til 60 °C.

Aktiver håndtaget for at spraye rengøringsmidlet ud på gulvet. Dette effektive rengøringssystem egner sig til alle typer hårde gulve som linoleum og endda laminat, parket og andre gulvtyper.

Husk at fylde moppen med det færdigblandede Borup 1-2 Effektiv Rengøringsmiddel.

Hold dig opdateret

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på produkter og gode råd.

Kundeservice (kl. 9-15)

+45 57 56 00 20

Telefonerne er lukket lørdag og søndag samt helligdage